Network Optic Nx1 smart recorder

De Network Optix Nx1 is een compacte NVR voor 4 IP-camera’s, waarmee u videobeelden automatisch opneemt en terug kunt kijken. De netwerk videorecorder biedt capaciteit voor één 2,5″ HDD en is eventueel uit te breiden met twee extra units. Het mooie aan deze ‘smart’ recorder is dat deze ontwikkeld is met de gedachte hoe een klant wil dat een recorder werkt. Als er terug gekeken wordt naar beelden, kan er in het beeld een ruimte geselecteerd worden en de recorder laat dan de bewegingen zien die in die bepaalde ruimte zijn gedetecteerd.

Eigenschappen Network Optix Nx1

NVR voor 4 IP-camera’s
Capaciteit voor 1x 2,5″ HHD
Opslagruimte uitbreidbaar met NAS
Drie Nx1 units aan elkaar te koppelen
Automatische fail-over voor twee Nx1 units
4 x Nx Witness Edge Licenties
Geïntegreerde beugel voor muur, plafond, monitor
Dual-Core ARM Cortex-A7 Processor
2x USB 2.0, 1x RJ485
145.5 (l) x 84.5 (b) x 29 (h) mm

NVR voor 4 camera’s
Sluit maximaal 4 IP-camera’s aan op de Network Optix Nx1 en sla de camerabeelden automatisch op op een 2,5″ HDD (eventueel uitbreidbaar met NAS). U kunt live meekijken, maar ook opgeslagen videobeelden terugkijken.

Automatische fail-over
Indien u meer dan 4 camera’s wilt aansluiten, dan kunt u uw Network Optix Nx1 systeem uitbreiden met twee extra units (voor 12 camera’s in totaal). Handig aan de Network Optix network video recorder is dat deze automatische fail-over ondersteunt. Dit betekent dat elke NVR tijdelijk de functie van maximaal twee units kan overnemen, mochten deze onverhoopt uitvallen.

Inhoud verpakking

  • Network Optix Nx1
  • Voedingsadapter
  • Handleiding