CCTV IP Camera’s

Wij kunnen ook een CCTV systeem aanleggen, hiervoor gebruiken wij uitsluiten Gold Label camera’s van het merk Hikvision.

Voornamelijk verkopen en installeren wij camera’s die uitsluitend via utp kabel aan te sluiten zijn op het netwerk of op een NVR (recorder).

De wifi versies die te koop zijn, kunnen wij ook leveren, alleen hebben we deze niet op voorraad omdat deze in de praktijk ook het pc wifi signaal verstoren. Dit omdat bewegend beeld versturen via wifi veel bandbreedte nodig is, wat ten koste gaat van het wifi kanaal.

Mede daarom adviseren wij deze systemen icm een bekabelde verbinding, waar ook gelijk de voeding van de camera over heen loopt.

Deze vorm van installatie geeft altijd een opname, ongeacht of het signaal van internet of wifi verstoord is/wordt. Installatie via een NVR geeft de camera gelijk stroom via dezelfde utp kabel, waardoor externe voedingen niet nodig zijn. Dit resulteert vaak in een nette en mooie installatie.

Kijk voor de reeds uitgevoerde installatie door ons eens onder het kopje ‘Maatwerk’, hier vind u voorbeelden van de wijze hoe wij installeren. Netjes en zoals we het zelf ook graag ‘thuis’ willen hebben. We proberen altijd een mogelijkheid te vinden dat de bekabeling niet zichtbaar is aan de buitenkant, dit zorgt ervoor dat kwaadwillenden niet de camera van het netwerk af kunnen halen, waardoor ze ongezien hun gang kunnen gaan.